Restaurant El Jovent

A Colera, Girona, des de 1982

En Xavi i la Rosi porten la direcció d´aquest restaurant seguin la tradició des de 1970 dels pares Antonio i Rita. Des de la seva inauguració l´any 1982 EL JOVENT ha evolucionat fins al moment, oferint cada dia una millor oferta culinària, per complaure a tots els membres de la família i amb una carta de vins que arriba fins a les 50 varietats.

Amb la diversitat paisatgística com a aperitiu involuntari, al Restaurant El Jovent, situat a Colera, municipi de l´Alt Empordà, on la tranquil·litat convida a passejar a la vora del mar o a fer excursions per les seves muntanyes, no es pot malgastar una visita amb els cinc sentits per a degustar la seva cuina. El restaurant, que també disposa d´un espai a l´aire lliure per a poder assaborir els seus plats amb major plaer, s´ha guanyat a pols un lloc entre els més desitjats.

Al Restaurant El Jovent també podrà realitzar tota mena de celebracions, aniversaris, sopars d’empresa, reunions familiars, banquets, batejos, etc …, tots els serveis necessaris per a garantir la comoditat esperada de qualsevol esdeveniment.