Actualment esteu veient El Jovent: “L’evolució ens caracteritza i ens omple de joia reunir 4 generacions en una taula”

El Jovent: “L’evolució ens caracteritza i ens omple de joia reunir 4 generacions en una taula”

El Jovent, restaurant ubicat a Colera, en farà 40 l’any vinent, amb els arrossos com a proposta estrella, juntament amb cuina fresca i d’elaboració.

– Vosaltres, l’equip, qui sou?

La Rosy, la cuinera, i jo, que me n’encarrego d’atendre els clients. Penso que fem un molt bon equip, juntament amb el personal de temporada, indispensable, juntament amb els nostres fills: en Marc, que porta la recepció, i la Laia, que la tinc amb mi a sala. En època de temporada alta hem arribat a ser 14 treballadors entre tots.

– Quins són els clients que més freqüenten al vostre establiment?

Som un restaurant familiar, amb gairebé 40 anys d’història, la qual cosa fa que tinguem clientela fixa des de fa una bona colla d’anys. Sobretot, gent de segona residència i de l’entorn proper a Colera. Destaca el fet que, per exemple, hi ha famílies que, a l’estiu, s’ajunten i poden ser fins a 4 generacions a taula. Això ens omple de joia. També comptem, és clar, amb públic esporàdic.

– Què us avala més: la història i els anys que porteu o l’actualitat i el que oferiu avui dia?

El món de la restauració ha canviat molt al llarg dels anys. Nosaltres no en som l’excepció. Ara la gent no només surt a menjar, sinó que surt amb la intenció de gaudir-lo i va a un lloc o a un altre per menjar unes propostes en concret. Un restaurant ha de tenir personalitat i en el nostre cas destaquem dos vessants: les especialitats en arrossos per una banda i, per l’altra, la cuina fresca i d’elaboració.

– Una frase que us defineixi:

Amb nosaltres, la gent s’impregna de la nostra essència, ben avalada per tots aquests anys. Si bé, com explicava, l’evolució demostrada amb el pas del temps és una realitat i penso que, de manera paral·lela, sempre hem anat de la mà amb els nostres clients, oferint propostes per a tots els gustos: des d’uns macarrons casolans fins a un suquet de rap o uns canelons de llamàntol enmig també de les nostres especialitats d’arrossos.